Mijn blog

Een kijkje in mijn leven..

 

Incompleet compleet

Een derde zwangerschap, ons tweede gezonde kindje genaamd Boaz Daan is geboren. Ik neem jullie graag mee naar deze pittige zwangerschap, de keizersnede en de periode op de NICU na de geboorte.

Lees meer »

Een 3e kindje

Lang hebben we getwijfeld of we wel of niet voor een 3e kindje zouden willen gaan. De wens is er al die tijd geweest, maar de angst dat het weer veel te vroeg zou komen, overheerste lange tijd.

Lees meer »

PTSS

Eindelijk kwam er rust na de ziekenhuisopname van Isabel. Helaas was deze rust voor korte duur. Een paar maanden na haar thuiskomst uit het ziekenhuis, vanwege het Rs-virus, stortte ik volledig in (lees hier de blog over haar opname).

Lees meer »

RS-virus

Terug naar 2019. Isabel was nog geen zes maanden oud, was nog maar net twee weken gestart op de opvang en werd ziek. Dit gebeurt natuurlijk vaak bij kleintjes die nog geen weerstand hebben opgebouwd dus wij dachten, het is een onschuldige verkoudheid.

Lees meer »

De maand van uiterste emoties

De periode van 4 juni tot en met 4 juli is voor ons de maand met het uiterste van emoties. Van intens verdrietig, naar trots, dankbaar en gelukkig. Waar het allemaal drie jaar geleden begon met de geboorte van Daan op 4 juni 2018 toen hij ons voor de eerste keer trotse ouder maakte.

Lees meer »

Jaardag 2021 Daan

Vrijdag 4 juni 2021, de datum waar ik al weken mee bezig ben. De weken in de aanloop naar zijn geboorte en overlijdensdatum merk ik altijd meer spanning, emotie en flashbacks in mijn lichaam en geest.  

Lees meer »

Opnieuw vroegtijdige weeën

Omdat ik al vanaf week 20 gedeeltelijk in de ziektewet zit, gaat mijn verlof met 34 weken in. Wat heb ik hier naar uitgekeken. Heerlijk op mijn gemak de laatste dingentjes doen voor de komst van ons kleine meisje en genieten van verlof, waar ik tijdens mijn zwangerschap van Daan nooit aan toegekomen ben. Op mijn eerste verlofdag geniet ik dan ook volop van het heerlijke weer. Het is wederom een prachtige zomer. Zo kom ik de laatste weken wel door.

Lees meer »

Zwanger na verlies

Tegen al onze verwachtingen in, ben ik direct de eerste ronde na de operatie zwanger. Dolgelukkig en dankbaar, maar ook zo ontzettend angstig. Waar je er bij je eerste zwangerschap nog aardig onbezorgd in staat, weten we nu wat voor wonder het is om zwanger te mogen worden, maar helemaal om een gezond kindje op de wereld te zetten.

Lees meer »

De nacontrole

Een paar maanden na het overlijden van Daan besluiten we dat we graag voor een tweede kindje willen gaan. Wij zijn van mening dat rouw en nieuw geluk naast elkaar kunnen bestaan. De wens voor een gezond kindje is zo enorm groot dat het wint van de angst wat er allemaal weer mis zou kunnen gaan.

Lees meer »

Zwart gat

En dan val je in een gat, een heel diep zwart gat. De eerste weken na het definitieve afscheid zijn zwaar, loodzwaar. Al die weken in het ziekenhuis en toen Daan thuis was word je geleefd. Nu komt de trein die al die tijd maar door gedenderd heeft tot stilstand. De eerste tijd kan ik echt alleen maar huilen, ik ben gebroken, ontroostbaar en kom ik het liefst mijn bed niet uit.

Lees meer »

Week van afscheid

Na zijn overlijden is het voor het eerst dat ik, na bijna 7 weken ziekenhuis, waarvan 4 weken Ronald McDonaldshuis, zo snel mogelijk naar huis wil.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb